Meer dan een sportcentrum: Virtuagym Portaal

Sportcentrum Machteld Stins wil je graag kennis laten maken met het nieuwe online clubportaal. Per december 2018 is Virtuagym onze nieuwe partner voor de fitness. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunt komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools aan om gemakkelijker je fitnessdoelen te behalen!

Vraag een uitnodigingsmail met een link aan bij de balie waarmee je een persoonlijke account kunt activeren. Als je vragen hebt over het gebruik van ons portaal, wend je dan alsjeblieft tot één van onze medewerkers.
We zien je graag terug in ons clubportaal!

  • Maak trainingsschema’s en speel oefeningen af met video-instructies
  • Plan je trainingen en vergeet nooit meer een work-out
  • Registreer je voortgang
  • Maak een profiel aan en doe mee met challenges, of ga de discussie aan in één van onze groepen

Bel 0228-502171 voor meer informatie, of stuur neem online contact met ons op.