fbpx
0228-520171 Middenweg 14-16, 1611 KP Bovenkarspel

Huisregels

Versie datum: 01-01-2023

1. Contributieverplichting

De contributiebetaling vindt altijd plaats voorafgaande aan de betreffende periode. We hanteren uitsluitend automatische incasso’s. Voor de eerste maand is contante betaling mogelijk en geldt dan als ‘proefmaand’. Het inschrijfgeld betaalt u contant, per pin of per incasso. Restitutie van betaalde contributie is alleen mogelijk indien de betreffende periode nog niet is ingegaan. Abonnementen worden zonder schriftelijke opzegging automatisch verlengd. Na een eerste ‘niet gelukte incasso’ worden administratiekosten in rekening gebracht.

2. Wijzigen lidmaatschap

Wijzigingen m.b.t. het lidmaatschap (aantal trainingen per week en betalingsperioden) kunt u telefonisch of bij de receptie regelen.

3. Beëindigen lidmaatschap

Indien u uw lidmaatschap wilt beëindigen kunt u dat bij de receptie regelen. U kunt ook op de website een ‘uitschrijfformulier’ invullen. Uw pas, die eigendom is van ‘Sportcentrum Machteld Stins’ levert u te allen tijde in. Uw pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. U kunt ook via de Sportivity app een “aanvraag opzegging” indienen. Telefonisch opzeggen is niet mogelijk. Binnen ‘sportcentrum Machteld Stins’ geldt een opzegtermijn van 1 maand. Alle abonnementen lopen per ‘de 1e ‘ van de maand.

4. Tarieven

De tarieven worden jaarlijks op 1 januari aangepast aan de ontwikkeling van het prijspeil. Een gewijzigde tarievenlijst hangt uiterlijk 2 weken voor de ingangsdatum aan het mededelingenbord en ligt voor u klaar bij de receptie. Alle tarieven zijn inclusief zon- en feestdagen.

5. Bevriezen

Uw contributieverplichting kunt u laten bevriezen bij ziekte, blessures, operaties, zwangerschappen, vakantie, etc.

Bij de receptie of via de website vult u een ‘blokkadeformulier’ in en levert ook uw pas in. U kunt ook via de Sportivity app een “aanvraag bevriezen ” indienen. Telefonisch bevriezen is niet mogelijk. De minimale aaneensluitende periode voor vakanties is twee weken, de maximale aaneensluitende periode is zes weken. Per week kost bevriezen 2 euro. Maximale kosten voor een bevriezing is 12 euro. Bij medische bevriezingen, zwangerschappen e.d. kan een onbeperkte bevriezing aangevraagd worden (eenmalig 6 euro). Na de opgegeven bevriezingsperiode gaat uw contributieverplichting weer in.

6. Administratie

De administratie is voor vragen telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Via receptie@s-ms.nl kunt u voor algemene vragen terecht. Via info@s-ms.nl kunt u voor financiële vragen terecht.

7. Afmelden

We stellen het zeer op prijs dat u, als u verhinderd bent een groepsles te volgen, uw reservering via de Sportivity app annuleert. of dit telefonisch, via de mail of bij de receptie even meldt. Gemiste lessen kunt u uitsluitend inhalen binnen uw betalingstermijn en alleen wanneer u voor de gemiste les(sen) heeft afgemeld. Als u aaneensluitend 4 weken zonder afbericht afwezig bent geweest wordt u van de deelnamelijst gehaald. Bij minder dan 6 deelnemers gaat een les van 1 uur niet door. Bij minder dan 7 deelnemers gaat een les van langer dan 1 uur niet door.

8. Uitgebreid bezoek

Bij binnenkomst haalt u uw pas door de kaartlezer. Tijdens uw bezoek mag u meerdere groepstrainingen volgen. (m.u.v. de fitnessabonnementen) Voor en / of na deze groepstraining(en) mag u vrij fitnessen. Tevens mag u gebruik maken van de sauna.

9. Hygiëne

Tijdens het sporten is het dragen van sportschoenen (binnenschoenen) en het gebruik van een handdoek verplicht (Een handdoek huren is mogelijk, kosten 2,- euro). Vóór saunagebruik dient u zich te douchen. Tijdens uw saunabezoek is het gebruik van een badlaken verplicht. Onze sauna is toegankelijk voor alle leden vanaf 16 jaar.

10. Individuele fitness

Al onze leden kunnen gebruik maken van onze fitnessruimte. Als extra service kan één van onze fitnessinstructeurs op uw verzoek een persoonlijk trainingsschema voor u maken. Op deze manier traint iedereen op zijn / haar eigen niveau. De afspraken voor een eerste schema / vervolg schema kunnen telefonisch, bij de receptie, of direct met de instructeur in de fitnessruimte gemaakt worden. De minimum leeftijd voor fitness is 11 jaar. U wordt verzocht de fitnessruimte ‘s avonds uiterlijk om 22.00 uur te verlaten. (zaterdag en zondag uiterlijk om 12.45 uur)

11. Zon- en feestdagen

Het programma 2023 hangt aan het mededelingenbord en ligt voor u klaar bij de receptie. Gemiste lessen en/of bezoeken door zon- en feestdagen kunnen altijd (binnen uw betalingstermijn) ingehaald worden.