fbpx
0228-520171 Middenweg 14-16, 1611 KP Bovenkarspel

Sportcentrum

Sportcentrum Machteld Stins is in september 1998 gestart en is in korte tijd uitgegroeid tot een gezond bedrijf met bijna 950 leden. Het team bestaat uit 17 medewerkers. Onze instructeurs zijn ‘up-to-date’ door het volgen van cursussen, workshops, bijscholingen en conventies. Ze staan garant voor verantwoorde begeleiding tijdens het sporten. Het sportcentrum is direct gelegen aan het station Bovenkarspel-Grootebroek, dus perfect te bereiken met het openbaar vervoer.Tevens zijn er voldoende parkeerplekken voor de ingang van het sportcentrum.

Bij binnenkomst (aan de achterzijde) in de sfeervolle barruimte wordt u door een van onze medewerkers ontvangen. Hier ligt een informatiemap voor u klaar. Deze infomap biedt een overzicht van alle activiteiten binnen het sportcentrum met de bijbehorende uitleg van de verschillende lessen, een tarievenlijst, een inschrijfformulier, een overzicht van de openingstijden bij zon – en feestdagen en de huisregels. We beantwoorden graag uw vragen en geven u een rondleiding door het sportcentrum als u dat wilt.

Virtuagym

Sportcentrum Machteld Stins gebruikt sinds december 2018 een nieuwe online clubportaal. Per 1 december 2018 is Virtuagym onze nieuwe partner voor de fitnessroosters en onze ledenadministratie. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunt komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools aan om gemakkelijker je fitnessdoelen te behalen! De apps van Virtuagym zijn te downloaden voor iPhone en Android.

Lounge

Nog een bakkie cappuccino en dan naar huis

Ons Sportcentrum biedt echt voldoende ingrediënten voor een heerlijk avondje ontspannen. Naast een aantal prachtige zalen, een gemengde sauna en een zonnestudio, beschikken wij ook nog eens over een heerlijk ‘huiselijke en rookvrije’ foyer annex lounge.

Een lekkere, lange leestafel met veel stoelen siert het midden van de ruimte met er omheen kleine knusse zithoekjes. Prominent aanwezig is de lange bar (tevens balie) waar we ons hand niet omdraaien voor een kop onvervalste Italiaanse cappuccino of een ijskoude sportdrank.

Met tarieven die nog een beetje doen terugdenken aan de ‘oude’ gulden kunnen wij met recht zeggen dat we een geslaagde ‘lounge’ hebben!

Overheerlijke thee in de S-MS lounge!