fbpx
0228-520171 Middenweg 14-16, 1611 KP Bovenkarspel

Personal training

Bij Sportcentrum Machteld Stins staat het halen van doelen en persoonlijke groei centraal. Daarom bieden wij ook Personal Trainingslessen aan. Tijdens zo’n PT helpen wij je graag om het meest uit een training te halen. De voordelen van een PT zijn veelvuldig, zo is er naast het beter bereiken van doelen ook een gevoel van verantwoordelijkheid. “Geen zin” hebben komt er dus niet meer in! Mensen die overspannen zijn of burn-out klachten hebben kunnen ook juist een PT goed gebruiken. Tijdens een PT wordt er veel materiaal gebruikt zoals balance- en medicine balls, core-bags en kettle bells. De les wordt dan ook in een aparte zaal gegeven die we dan voor ons zelf hebben. Er wordt ook gebruik gemaakt van een kickbag. Hier kan tegen gestoten en getrapt worden om opgebouwde woede etc. om te zetten in positieve kracht. Het goede gevoel dat er na een PT overblijft zal helpen je verder in de goede richting te duwen!

De eerste keer (intake) bij een PT

Tijdens de intake komen jouw persoonlijke doelen, eisen, blessures / beperkingen etc. aan bod. De opbouw van het aantal keer trainen per week wordt ook gelijk vastgelegd. Daarna volgt er een huidplooimeting (vetpercentage meting) en een bloeddrukmeting. Dit geeft een goed beeld over hoe het proces precies zal gaan verlopen. Als laatste volgt een 20-minuten intensieve eerste personal training en kan er een accuraat en passend begin worden gelegd van het pad naar jouw doelen! Ook kan er een speciaal afgemeten voedingsplan, gemaakt door onze diëtiste, worden opgesteld! Een gezonde levensstijl is van groot belang voor het behalen van jouw doelen.

Small group personal training

Het is ook mogelijk om een PT te volgen met een klein groepje van 2 tot maximaal 5 personen. Er is dan nog genoeg mogelijkheid voor persoonlijke aandacht en het sporten met mensen die je al langer kent maakt het toch nog iets leuker! In dit geval gelden er aangepaste tarieven.

Tarieven

Omschrijving Prijs
Intake gesprek 60 minuten (inclusief 20 minuten personal- training)35,-
Personal training 30 minuten 32,50
Personal training 45 minuten 45,-
Personal training 60 minuten 55,-
Huidplooimeting (vetpercentagemeting) los6,50
De “kickbag!”