fbpx
0228-520171 Middenweg 14-16, 1611 KP Bovenkarspel

Spinning

Spinning is de meest populaire activiteit binnen Sportcentrum Machteld Stins. Op het lesrooster staan dan ook minimaal 14 spinning uren! Het is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, de conditie wil verbeteren of een betere fietsconditie wil krijgen.

De weerstand kan door de deelnemer zelf op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn de spinners volledig af te stellen op jouw lichaamslengte zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Ook is het mogelijk om met behulp van onze hartslagmeters je hartslag nauwkeurig in de gaten te houden.

Spinning is absoluut niet moeilijk, want iedereen kan tenslotte fietsen! Op elk moment kan ingestapt worden omdat je kunt fietsen op je eigen niveau. De 45 minuten zijn waarschijnlijk sneller voorbij dan je zou willen, want de muziek van de instructeur zorgt voor een ‘wereldconcert’ op wielen!

Op vrijdagavond staat er zo nu en dan een ‘non-stop’ spinningles van een uur op het rooster. De naam zegt het al; zonder pauzes, een uur lang knallen! Het is flink afzien en zweten geblazen op heerlijke muziek zoals top 40, house, rock, jaren 80 etc. Op zaterdagmorgen hebben we een zogenoemd ‘Master Spinning’ uur. Deze les duurt 60 minuten en gaat dus net even iets verder en langer door dan een reguliere les. Een hele goede en gezonde start dus voor een energiek weekend!