Corona-update: informatie en FAQ

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Coronavirus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Wij krijgen vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement. Deze uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden zijn voor ons ook nieuw.

Vertrouwen

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jouw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Via de nieuwsbrief zijn de meest gestelde vragen beantwoord om iedereen te informeren over de Coronamaatregelen, abonnementen en hoe je toch kan blijven sporten. Geen nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar receptie@s-ms.nl. Wekelijks zullen wij de leden blijven informeren via de nieuwsbrief.

S-MS app

Wij kunnen jullie veel sneller en gemakkelijker van informatie voorzien via de S-MS portaal dan via de nieuwsbrief! Ook krijgen jullie direct een melding op jullie telefoon (S-MS app) handig in deze tijd; korte lijntjes is snel contact!

Geen nieuwsbrief willen ontvangen, maar wel de online lessen van S-MS willen volgen? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@s-ms.nl.