S-MS-richtlijnen voor veilig en verantwoord sporten

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Coronavirus. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. We kunnen gelukkig wel blijven sporten. Het wordt sinds de vakantie voorbij is weer drukker in het sportcentrum.

Dit laatste is natuurlijk goed nieuws. Het blijft mogelijk om op voldoende afstand te sporten. Dit houden we te allen tijde in de gaten.

Richtlijnen

De volgende S-MS-richtlijnen blijven van toepassing: 1) houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar, 2) gebruik de Sportivity-app om je aan te melden (dit is verplicht!), 3) gebruik het desinfectieflesje met doek en 4) kom voor de les/fitness zo laat mogelijk en vertrek na de les/fitness direct weer.

Woensdagochtend van 10.15 uur tot 11.15 uur: dit is exclusief voor 65+. Voor jongere leden is het niet toegestaan om je aan te melden voor de fitness in dat tijdslot.