Nieuwe en extra lessen vanaf oktober

Vanaf de maand oktober hebben we een aantal extra en nieuwe lessen. Het aanbod spinninglessen wordt uitgebreid op woensdag en zondag. Tevens introduceren we op dinsdagochtend yoga.

De winterperiode komt er weer aan. Dit betekent dat veel fietsers weer naar binnen gaan. Per oktober komen er daarom weer extra spinninglessen bij. De volgende twee lessen gaan sowieso van start: op woensdag van 20.15 uur tot 21.00 uur (start 7 oktober) en op zondag van 10.00 uur tot 10.45 uur (start 4 oktober). Aanmelden kan via de receptie of via receptie@s-ms.nl. Let op: vol = vol.

Yoga

Vanaf dinsdag 6 oktober wordt er bij S-MS yoga gegeven van 10.30 uur tot 11.30 uur. In een les komen verschillende houdingen (asanas) aan bod, zoals staande en zittende houdingen, twists, vooroverbuigingen en de eenvoudige omgekeerde houding. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Geïnteresseerd in yoga op dinsdagochtend? Laat het ons weten via receptie@s-ms.nl.