Al 22 jaar met Machteld Stins samen werken naar het gewenste resultaat

Sportcentrum Machteld Stins (S-MS) is alweer 22 jaar een begrip in Stede Broec en omgeving. S-MS staat bekend om haar scala aan groepslessen, zoals spinning, pilates, bodypump, bootcamp, steps en bodyshape, maar vergeet ook het fitnesscentrum niet met 65+ fitness en uiteraard fitnessbegeleiding op afspraak voor alle leeftijden. Voor Personal Training bent u bij Machteld Stins ook aan het juiste adres.

Het 22-jarig bestaan is voor Machteld speciaal: “Ik ben afgelopen augustus 50 geworden. Ik wilde dit jaar uitpakken met een extra grote open dag en natuurlijk een bijpassende actie. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten.” Begin maart moesten de sportcentra in Nederland de deuren sluiten.

Opknapbeurt

Machteld en haar team zitten niet stil: “We hebben het begin van de coronacrisis, toen we dicht moesten van de overheid, gebruikt om het sportcentrum op te knappen. We hebben alle ruimtes van nieuwe kleuren voorzien en de wanden en vloeren van de kleedruimtes en douches zijn opnieuw gevoegd en gekit.” Sinds juli zijn we weer met frisse moed aan de slag gegaan, volledig ‘coronaproof’.

“We krijgen veel vragen over de faciliteiten van ons sportcentrum ‘Kunnen we veilig sporten aan de hand van de richtlijnen?’ Zeker! We hebben veel geïnvesteerd de laatste maanden in veilig en verantwoord sporten. We hebben een nieuw ventilatiesysteem, voeren extra schoonmaakbeurten uit en verplichten alle leden om de apparaten en materialen schoon te maken na gebruik. Onze ventilatie- en hygiënevoorschriften worden ook voortdurend gemonitord door onze medewerkers”, aldus Machteld.

Trainen met kanker

Bij S-MS hebben ze er sinds kort een specialisme bij; oncologie fitness. Werken aan de conditie is waarschijnlijk het laatste waar u aan denkt wanneer u net de diagnose kanker heeft gekregen. Toch kunt u als oncologiepatiënt veel baat hebben bij het bewegen en versterken van het lichaam, mits er geen gezondheidsrisico’s zijn. “Bij ons is het nu mogelijk om drie maanden na de laatste behandeling te trainen onder begeleiding van een gediplomeerd Fitnesstrainer Oncologie. We begrijpen dat dit niet zomaar iets is, dus vraag ook vooral naar de mogelijkheden.”

Actie

Vanwege het 22-jarig bestaan van het sportcentrum hebben wij een oktoberactie: tot 1 november 2020 betaal je géén inschrijfgeld én krijg je op het eerste abonnement (maand/kwartaal/jaar) 22 procent korting! Inschrijven kan gemakkelijk via de website. Je bent uiteraard ook welkom om bij ons langs te komen. “We hebben een zeer flexibele opzegtermijn van slechts één maand, dus probeer het gewoon een keer

Voor alle leden en geïnteresseerden is het mogelijk om tot 1 november 2020 alle lessen en de fitness uit te proberen om de veilige en gezellige sfeer van het sportcentrum te (her)beleven. We hebben sinds kort ook een aantal nieuwe groepslessen, zoals yoga en streetdance. Deze maand is een goed moment om daar kennis mee te maken. Aanmelden is wel verplicht i.v.m. de coronamaatregelen. Dit kan via receptie@s-ms.nl, 0228-520171 of onze website.

een inkijkje in het opgeknapte Sportcentrum Machteld Stins.