Gevolgen persconferentie en gewijzigde hygiënemaatregelen

Goed nieuws! We mogen blijven doortrainen. In verband met de verscherpte maatregelen geldt per 15 oktober het volgende voor het sporten in ons sportcentrum:

  • Wij vragen jullie dringend om de kleedruimtes zo min mogelijk te betreden. Alleen voor jassen, tassen en schoenen. Onze voorkeur gaat uit naar gebruik van een kluis voor jouw spullen. Douchen is helaas niet meer toegestaan;
  • Het is helaas niet meer toegestaan om gezellig een kopje koffie of thee te drinken. Let op: onze heerlijke shakes kunnen we meegeven in onze milkshake bekers!
  • We verzoeken iedereen om zo dicht mogelijk op de aanvangstijd van de les/fitness te arriveren en na de les/fitness meteen weer te vertrekken;
  • We zullen strenger moeten handhaven op de reserveringen. Heb je niet gereserveerd? Dan is de kans groot dat we je niet kunnen toelaten. Dus nogmaals het dringende verzoek om de Sportivity-app altijd te gebruiken. We laten maximaal 20 personen per shift toe in de fitness en 22 personen met spinning. Dit is nog onder het wettelijk maximum van 30 personen;
  • Overlap je in de fitness twee shifts? Reserveer dan ook beide shifts in de Sportivity-app. Waarom? Er zijn ook mensen die juist komen als er weinig aanmeldingen zijn.

Meer informatie? Klik hier.

Gewijzigde hygiënemaatregelen

Graag verzoeken wij aan alle leden in de fitness om vóór het gebruik van de apparaten deze schoon te maken. Op deze manier is iedereen verantwoordelijk voor zijn/haar eigen zitplaats. We blijven voortdurend bezig met de veiligheid en hygiënemaatregelen in het gehele sportcentrum.

Alle spinningdeelnemers hebben in het vervolg een desinfectant spray naast de fiets i.v.m. de 1,5 meterregel. Mensen gaan dan op deze manier niet alsnog op een kluitje staan om een sprayflacon en stuk papier te pakken. Met een eigen spray verlaten de deelnemers na het schoonmaken ook gespreider de zaal.