Gevolgen persconferentie per 25 september

Ondanks de beperkingen vanwege het coronavirus hebben we heel wat leuke vakantieverhalen gehoord en prachtige vakantiefoto’s voorbij zien komen. Nog steeds vertrekken er mensen richting de zon of kiezen voor een vakantie in ons eigen mooie Nederland. Er wordt dus weer volop genoten! 

Vanaf zaterdag 25 september hoeven we de 1,5 meter afstand niet meer aan te houden. De volgende veranderingen zullen wij doorvoeren: 

  1. Alle douches kunnen vanaf deze datum weer gebruikt worden.
  2. Ook gaat de sauna weer open en daar maken we heel veel mensen blij mee! Heerlijk voor de ontspanning, om snel afvalstoffen te verliezen en het is goed voor een vlot spierherstel na het sporten. Omdat het een kleine ruimte is verzoeken we de sauna liefhebbers om er geen kippenhok van te maken en rekening met elkaar te blijven houden.
  3. De 1,5 meter afstand stickers in zaal 1 en 2 worden van de vloer verwijderd. In zaal 1 hebben we sowieso veel ruimte nodig tussen elkaar om de oefeningen goed uit te kunnen voeren. Een gepaste afstand houden van elkaar zal hierom geen probleem zijn. De instructeurs bleven sinds corona zo veel mogelijk op de “instructie” plek. We kijken er enorm naar uit om vanaf de 25e weer af en toe even langs te komen voor houding correcties, aanmoedigingen, een praatje etc. 

Voor de corona uitbraak maakten we de spinningfietsen en de cardioapparaten in de fitness al schoon na de training. De nieuwe manier van de schoonmaken met de speciale doekjes en disinfectant sprays bevalt prima en is wel zo hygiënisch. Hier verandert dus niets aan.