Gevolgen persconferentie per 6 november

Vanaf zaterdag 6 november is het Coronatoegangsbewijs helaas ook verplicht voor sportscholen. Iedereen vanaf 18 jaar zal dit bewijs moeten laten zien. Je krijgt dit bewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Vanaf zaterdag 6 november krijg je een korte instructie bij de eerste keer sporten met het Coronatoegangsbewijs .

Onze softwareleverancier is bezig om dit proces bij de toegang te automatiseren. Mocht je vragen hebben over de toegang en de coronamaatregelen dan staan we jou graag te woord bij de receptie.

We hopen op ieders medewerking en begrip. Het blijft dubieus omdat wij juist elke dag mensen helpen naar een gezonde(re) leefstijl en sportiever leven! Sporten is goed voor de weerstand. In plaats daarvan wordt nu juist de drempel naar een gezonder leven verhoogd. Zo’n 78% van de coronapatiënten op de IC heeft overgewicht. 34% van de corona patiënten op de IC heeft zelfs ernstig overgewicht… Maar goed, het is wat het is en zolang we maar open mogen blijven lekker door kunnen draaien blijven we blij! 

Voor de corona uitbraak maakten we de spinningfietsen en de cardioapparaten in de fitness al schoon na de training. De nieuwe manier van de schoonmaken met de speciale doekjes en disinfectant sprays bevalt prima en is wel zo hygiënisch. Hier verandert dus niets aan.