Gevolgen persconferentie per 28 november

Vanaf zondag 28 november moeten de sportscholen verplicht vanaf 17.00 uur sluiten. Dit nieuws kwam zeer onverwachts omdat onze branche tot vrijdagmiddag niet een keer werd benoemd. Uiteraard zijn wij ontzettend blij dat we open mogen blijven en dat er verder geen restricties voor de groepslessen zijn.

Direct na de persconferentie zijn we aan de slag gegaan met oplossingen bedenken en uitwerken voor onze klanten die in de avonduren sporten. Wij willen natuurlijk zo min mogelijk mensen duperen en zoveel mogelijk mensen het wekelijkse sportritme vast laten houden. Het is zo belangrijk om juist nu de conditie op peil te houden. Dus wij gaan vol energie door en lees eens hoe! Ik ben best trots op de onderstaande creatieve bedenksels.

Oplossing 1

Bart, Machteld en Liane zijn bereid om op andere tijdstippen alsnog een aantal lessen te geven die vanaf aanstaande week niet door kunnen gaan. Hoe gaaf is dat! 

Omdat het nieuws zo onverwachts kwam is het niet meer mogelijk om in de avondlessen te inventariseren wie wanneer wel en niet kan. De kortste klap voor ons is simpelweg de lestijden in de app te veranderen naar ‘tijdelijk’ nieuwe tijden. Op deze manier blijft iedereen op zijn/haar vaste lessen staan en als we weer open mogen in de avond hoeven we alleen de lestijden weer terug te zetten.

Oplossing 2

De televisies hangen natuurlijk niet voor niets in de spinningzaal! De individuele spinninglessen worden direct vanaf deze week in de app geplaatst. Elk uur, de hele dag door, zou je dus ook mee kunnen doen aan een individuele les (= zonder live instructeur. Eén van onze instructeurs zie je op de tv’s en geeft dan de al eerder opgenomen les).

Oplossing 3

Ter compensatie worden ook direct de openingstijden verruimd. Vanaf aanstaande maandag is het sportcentrum van ma. t/m vr. geopend van 08.45 uur tot 17.00 uur. Tussen 12.45 uur en 15.00 uur blijven wij dus ook open! Op deze manier zorgen wij meteen voor een optimale spreiding van sporters. We verwachten namelijk dat het drukker zal worden op het sportcentrum, omdat er meer mensen thuis zullen gaan werken. Hoe fijn is het als je tussen je werk door even kan ontspannen met een uurtje sporten?!

Hopelijk maken wij op deze manier toch nog de meeste klanten blij met ons tijdelijke rooster. Nu nog maar duimen dat de coronasituatie snel verbetert. 

Let op: het is van groot belang dat je bij verhindering jezelf handmatig van een les haalt. Op deze manier creëer je een plekje voor een ander! 

Les en tijdstip m.i.v. maandag 29 november
Ma. Bodyshape 15.45-16.40
Wo. Spinning 15.45-16.30 
Wo. Bodyshape 15.45-16.40
Do. Spinning 15.45-16.30
Vr. Spinning 15.45-16.30
Zo. Steps 10.00-11.00 

Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je een idee/vraag, dan horen wij dit graag. Een e-mail sturen naar receptie@s-ms.nl is altijd het gemakkelijkst.